lauantaina, helmikuuta 26, 2022

Helmikuun viimeinen?

On ollut hiihtolomalaisia pääkaupunkiseudulta lähes koko viikon. Elin jo eilen lauantaita, mutta se olikin vasta tänään. Kerrankin päivät menevät hitaammin!


Poikien puseroihin ostin tämän väristä lankaa raidaksi ja ei kelvannut. No, 100 g muuntui pipoksi ja se kelpasi yhdelle ja kuvatkin on otettu vasta käytön jälkeen.

Ohje on Laineen ilmainen ohje Softie. Lankana Börstet Alpakka ja 5 mm:n puikot. Seuraava pipo pitää tehdä vähän pienempi. Onneksi löytyi isompi päinen tarvitsija pipolle. Siis kaksi kerää meni lankaa. Kiva välipalatyö.


 Eiliseen lauantai-kuvaan otin viikon työt. Mutta siis oikeasti perjantai-illan kuva! Sukat on eilisestä vähän edistyneet ja samoin pusero Urban Knit-kirjasta Leeni Hoimelan malli Kajo. 
Pikapostaus nyt tänään vieraiden lähdettyä ja päiväunet nukuttua.

8 kommenttia:

Olifantti kirjoitti...

Joskus päivät vain vaihtaa paikkaa lupaa kysymättä.
Kiva väri pipossa.

Puikoillanikin kirjoitti...

Muhkean näköinen pipo. Varmaan lämmin.

KristiinaS kirjoitti...

Mikäs vika värissä, kaunis ruskea. Onko oikeasti jo (vähäisellä käytöllä) kulahtanut tuo lanka/pipo vai onko tuo sen normaali olomuoto?

Iso Gnu kirjoitti...

Repu: Kiitos. Muusta langasta tein jonkun vastaavan pipon jo aiemmin. Joo ja päivämääriä ei muista, jollei ole joku meno. Nyt niitäkin on ollut harvoin, jos vaikka tässä lisääntyisi. Dementiatestissä on vähän turha kysyä päivämäärää, kun nuoretkaan ei tiedä aina.

PUikoillanikin: on lämmin ja muhkea pipo. Ei enää kauan voi pitää, mutta ulkona vielä hyvä -ainakin aikuisella, joka ei touhua pää märkänä kuten lapset. ;)

Kristiina:Se harjattu alpakka on jotenkin nukkaisen näköinen tai oikeammin vähän takkuuntuneen näköinen heti. Jotenkin se näytttää oissa kuvissa hupuneeltakin, mitä se kyllä ollut.

Kutookutoo kirjoitti...

Kiva pipo! Näyttää just sellaiselta millainen pipon pitää ollakin, eli lämmin pihalla. Minulla on aina ongelmana se, että tuuli meinaa tulla läpi.
Ihanan näköisiä myös nuo keskeneräiset, näyttävät olevan hyvässä vauhdissa.

iso gnu kirjoitti...

Kutookutoo: Kiitos! Toinen yritys vastaukseen. Viesti hävisi jonnekin. Sukkia teen, kun ei tarvi kekittyä neulomiseeen ja voi tehdä samalla muuta. Tyttären puseroa neulon keskittyessä siihen ja mutta yritin neuloa telkkaria katsoessa. Niin eilen illalla purin melko matkan ja tänään yksin ollessani neuloin koko pätkän uusiksi. Ei siis edistymistä tänään.

Matleena kirjoitti...

Muhkea pipo! Mukavaa lämpöä antaa pakkaskelillä.
Minullakin muuten tahtoo päivät vaihtaa paikkaa, vaikka yleensä aina aamulla yritän painaa mieleeni, mitä päivää eletään.

iso gnu kirjoitti...

Matleena: Kiitos! Tänään eläkeläiskollegojen lounaalla juteltiin tuosta päivä ongelmasta. Välillä tuntuu liian aikaisin viikonlopulta, kun on tottunut työrytmiin ja ei olekaan minnekään menoa.