sunnuntaina, lokakuuta 02, 2022

Keskellä keskeneräisiä

Kristiinalla oli Kristiinan silmukoissa kuva keskeneräisistä neuleistaan. Miksen minäkin laittaisi, kun mitään valmista ei ole nyt esiteltäväksi ja tunnetusti minulla on aina keskeneräisiä töitä melkoisesti. On niitä, joita edistän aktiivisesti ja niitä, jotka ovat jossain laatikon pohjalla odottamassa aikaa parempaa.


Eilen illalla on tämä kuva otettu.  Kahdet sukat on päättelyä ja viimeistelyä vaille valmiit eli palkkiraitasukat ja Novitan yhdestä sukkaboksista miesten ruskeat sukat Mökkitiet. Ylärivisssä on kaksi keskeneräistä:  valmistumassa pikku hiljaa Stephen Westin Botanical shawl. Ohje  on ostettavissa Ravelrystä. Toisena vaaleahko sinisen ja harmaan sävyissä Leeni Hoimelan Lautturi-kauluri kirjasta Urban knit iisi. Sitten vielä kahdet sukat eli vaaleanpuna-valko-raitaiset 7V-raitalangasta ja Anna&Paulan kantalappuMKAL -sukat, joista on tullut vika ohjekin jo. Vielä on vaiheessa. Vielä mustalta näyttävä on samanlainen pipo kuin viime postauksessa, mutta nyt hyvin tummansinisenä.


Hesassa on kesken ollut pitkään tämä domino-peitto. Aloitettu varmaan syksyllä -18. Usein on ollut mukana joku muu tähdellisempi neule. Mutta on se kuitenkin edistynyt ja on huomattavasti pidemmällä kuin tässä kuvassa. Koronavuodet tekivät pitkän tauon neulomiseeen. Olen vähä suunnitellut saavani sen tänä vuonna valmiiksi. Katsotaan nyt. Ensi kerralla valmiita töitä.
 


Kauniita syksyn päiviä! 

6 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Kiva keskeneräisten esittely. Laitan itsekin tuollaisen katsauksen, vaan nyt juuri en pääse, kun olemme kolme viikkoa remonttievakossa ja vain välttämätön on mukana. Joulukin kaatuu kohta päälle, niin pitää ryhtyä erinäisiin neuleisiin liittyviin lisätoimenpiteisiin.

Iso Gnu kirjoitti...

Puikoillanikin: Kiitos! Huh, remontti on rankka vaihe. Tsemppia! Sitten kelpaa remontin jälkeen. Jouluksi sukkia teen ja ehkä jotkut lapaset/kaulurin/pipon. Katsotaan. Suunnitelmia tahtoo olla pikkuisen liikaa aina suhteessa aikaan ja voimavaroihin.

Olifantti kirjoitti...

Hieno keskeneräisesittely. Taidenpa minäkin joskus aloittaa tilkkujen neulomisen. Ensin pitää kuitenkin tuota tulevaa joulua ajatella.

Iso Gnu kirjoitti...

Olifantti: kiitos! Tuo donimopeitto on siitä helppo, että aina uuteen palaan otetaan silmukat edellisistä paloista. Ei siis tule saumojen ompelua, mutta tietysti loppupuolella alkaa olla aika iso kasa neuetta sylissä. Mutta talvellahan tuo on kiva, lämmittää sylissä mukavasti.

Matleena kirjoitti...

Minä edelleen ihmettelen tätä sinun tapaasi tehdä useita käsitöitä yhtä aikaa.😊 👍 Minulla se ei onnistuisi, vaan ne ensimmäiset unohtuivat ja kun joskus sattumalta löytyisivät, menisivät oletettavasti purkuun ja uuteen aloitukseen.🤣

Iso Gnu kirjoitti...

Matleena: teen eri tilanteissa ja tärkeimmät asiat on muistiin laitettu. Työt yleensä omissa pussukoissaan ohjeineen. Kirjaan ylös, missä menen --siis yleensä, ei aina.LÄhellä on muutama työ isossa kassissa, joita edistän.