perjantaina, huhtikuuta 28, 2023

Must-have beanie

On ollut juuri niin kevättä eli toisena päivänä etuterassilla on voinut istua ja neuloa ja toisena päivänä on ollut pakko pukeutua villaan sisälläkin.


Lankalauantaina olin jälkikasvun kera ostamassa puserolankoja Titityystä ja ostosreissu kasvoi. Yhden pipon olen jo tehnyt ja nyt siis valmistui toinen. Kaksi puseroa on kesken, jäin jumiin hihoihin. Toive oli erilaiset hihat kuin ohjeessa ja jo aloitettua pitäisi purkaa. Jos huomenna... Tätä pipoa suunnittelin matkaneuleeksi seuraavana viikonloppuna. Mutta nyt se on valmis. Seuraavaksi puseroihin käsiksi, ja yksi on vielä aloittamatta.


Lanka on yhden lapsenlapsen valitsemaa, Double Sunday värissä petroli 7281. On sitten muuten vaikea väri kuvata. Tämä on kuvattu mun polvilla sisällä ja väri on lähinpänä totuutta. Kuvasin ulkona useammalla eri taustalla ja väri vaihteli reilusti. 
Malli on Must-have beanie Sandnes garnin Suosikit 0222F-lehdestä. Puikot 3mm. Kulutus 94 g ja koko isommalle lapselle. Italialainen aloitus takkuaa aina, mutta tubular cast on Tiinan tapaan on aina paras ohje.Sitten seuraavat neljä kerrosta patenttia sai taas etusormeen reiän. Loppu olikin helppoa eli 1 o, 1n.


Pari vuotta sitten toin vähän valkovuokon juurakkoa kotipihalle. Sieltä se taas kampeaa itseänsä ylös ja ilokseni.
 

3 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Must have -beanie on kiva malli ja nätin peruspipon olet tehnytkin. On se vaan jännää, miten jotkut värit eivät suostu kuvattavaksi, vaan kuin kiusallaan muuttuvat joksikin muuksi. Petroli kuuluu näköjään siihen kastiin.

KristiinaS kirjoitti...

Hyvää vappua! Mulla just valmistu yks pusero ja toinen edistyy hyvin. Pian voin alkaa vaikka kirjontaa tekemään. Ku ei noita neuleita niin tarvii, tai ehkä vielä yks kesätoppi ku siihen tuli ostettua langat viime elokuussa.

Iso Gnu kirjoitti...

Puikollanikin: Kiitos! Värit on tosiaan joskus hankalia. En tidä, jos olisi kunnon kamera, niin auttaisko se. Kuvaan puhelimella kaikki nykyään.

Kristiina; samoin sinne hyvää vappua! Kirjontaa en olekaan tehnyt aikoihin No, mulla on nyt tuon jälkikasvun ja sukuun tulleiden tilauksia sisällä. Oma villatakkikin odottaa.