sunnuntaina, toukokuuta 14, 2023

Äitienpäivän iltana

Sain ystävältä eilen valkovuokon juurakkoa heidän omasta metsästään. Valkovuokot on ihania, mun lapsuuden maisemaa.


On ollut ihana sää,lämpimiä päiviä. Olen hetken ehtinyt istua terassilla ja neuloa. Mitään valmista ei ole, kun on ollut niin paljon kaikenlaista. Vähän kuitenkin pusero edistyy.


Äitienpäivän aamulla oli herkuksi iki-ihanaa Brita-kakkua tuorein marjoin. Tytär leipoi eilen pohjan ja tyttärentytär täytti tänä aamuna. Sain nauttia yhden lapsen perheen vierailusta.


Lahjojakin sain aika lailla. Kuvassa on kaikki muu paitsi lavakaulukset, jotka ovat jo pihassa paikallaan ja eikä myöskään multasäkkejä. ;) Kukkakimppu oli ei-niin-perinteinen äitienpäivä-kimppu väritykseltään, mutta oli kyllä mun maun mukainen. Tyttären tytär piirsi valkovuokon korttiini.


Hyvää äitienpäivän iltaa kaikille ja mukavia keväisiä viikkoja ja luonnon heräämisen ihmettelyä.
 

5 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Muhkea lahjakattaus; kirjoja ja kortteja ja kukkia ja sitten kaikki se, mikä ei näkynyt kuvassa. Sinulla on ollut ihana päivä.

Iso Gnu kirjoitti...

Puikollanikin: Yhden lapsen perhe oli täällä meillä ja toiset tapasin jo viikko sitten. Pihahommat on menossa ja siihen sopi tuo uusi lava vanhan tilalle ja sopi lahjaksikin . Olisi se ostettu kuitenkin, mutta lahja on aina lahja. Joskus aikoinaan joku lapsista keksi, että vaikkei olisi joulua lainkaan he kuitenkin saisivat ne lahjat.:D Lahjamme on olleet aina aika tarpeen ja käytännön sanelemia ja vähän ekstraa silti.

Sude kirjoitti...

Oijoi mikä kakku. Meillä oli kaupasta mansikat loppuneet ja jouduttiin tyytymään suklaanappeihin, ei ollenkaan yhtä hyvää. Lavakaulus on oikein hyvä lahja jos vielä mullatkin siihen sait. Minäkin olen joskus semmoisen lahjaksi saanut ja tänä vuonna sain taas sen perinteisen hevosenkakkapussin.

Iso Gnu kirjoitti...

Sude:kakku oli todella hyvä. Yllättävän yviä nuohollantilaiset mansikat olivatkin. Ei sitä mitään ihmettä tarvitse ja kaikki käytännön lahjat on kivoja.

Raitalammas kirjoitti...

Hienoja lahjoja olet saanut!