torstaina, toukokuuta 25, 2023

Jalkoja ja kukkia

Sekalaisia kuvia on näpsähtänyt aina välillä. joskus on melkein pimeäitä kuvia ja joskus taivasta tai kattoa, mutta usein myös jalkani ja neuleeni. Tässäpä on kuvakollaasi. Muistin niitä olevan enemmän, mutta olen poistellut niitä näköjään välillä. Jos ei neule kesken, niin ainakin sukkia jalassa tai villatakki päällä.

Pihassa kukkii siellä ja täällä. Tänä vuonna kaikki omenapuut vaahtoavat kukista. Viime vuonna yksi kukki ja teki muutaman omenan ja muilla oli lepovuosi. Tulppaanit ovat pääsääntöisesti kukassa, pikku osa on jo kukkinut.Lemmikit kukkivat ja samoin rotkolemmikki. Puseroita täällä valmistuu pikku hiljaa.


 

6 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Ihan vaan tiedoksesi, että sitt ku Festarit niin mä käyn Jyväskylässä silloin lauantaina. Ehkä tavataan neulehumussa;)

Iso Gnu kirjoitti...

Kiva,kun tulet. Olen varannut nuo päivät festareilla olemiseen. Perjantaina olen kurssilla. Eli yritetään ehdottomasti tavata lauantaina.

Puikoillanikin kirjoitti...

Kukkia ja sukkia; mitä muuta sitä tarvitseekaan. No festarit tietysti. Ihanaa festaria teille!

Iso Gnu kirjoitti...

Paula : juuri näin villasukkia tarvitsen aina. Kukat on kauniita ja ihania pihalla. Kierroksen teen aina kerran tai useammin päivässä, jos ei ole muuten pihalla. Kiitos festaritoivotuksista! Helppoa minulle, kun ovat melkein naapurissa (parin,kolmen kilometrin päässä).

Olifantti kirjoitti...

Kukkaloisto jatkuu. Hyvä, että jalat on mukana. Helpottaa liikkumista ;)

Iso Gnu kirjoitti...

Olifantti:. Näin on kukkaloistoa. Omenapuut lopettelevat kukintaansa. Minusta voisivat kukkia pidempäänkin. Olen tyytyväinen jalkoihini, vaikkakin kipeisiin. Pääsen aina eri paikkoihin, vaikkaikin hitaasti.